Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Te koop vanaf 30 april 2024: nieuwe AutoGids ligt nu in de krantenwinkel

Geschreven door Klaas Janssens op 30-04-2024

Het meinummer van het beste automagazine van België ligt nu in de krantenwinkel. Wat staat er in de nieuwe AutoGids, die vanaf (dinsdag!) 30 april 2024 in de krantenwinkel ligt?

Zoals je dat van AutoGids mag verwachten, bundelt ook het meinummer het laatste autonieuws en eerste tests van nieuwe modellen met diepgravende detailtests, exclusieve reportages en boeiende verhalen. Nummer 1139 van het beste automagazine van België ligt vanaf dinsdag 30 januari 2024 in de winkel. Dat is een dag vroeger dan de vaste woensdag, omdat 1 mei een Belgische feestdag is.

De focus van dit nummer ligt op eerste tests, met belangrijke nieuwigheden zoals de elektrische Porsche Macan, de voortaan als SUV verpakte Renault Scénic en de volledig nieuwe Skoda Kodiaq voorop. AutoGids kon ook reeds testrijden met de nieuwe modellen zoals de Audi A3 Allstreet, de Nissan Juke en de Suzuki Swift.

De Mini Countryman C en de Ford Tourneo Courier Ecoboost krijgen een gedetailleerde wegtest. En geen nieuwe AutoGids zonder een vergelijkende test. Deze keer zetten we vier populaire stadswagens tegenover elkaar: de Hyundai i20 en de Renault Cio nemen het op tegen de Opel Corsa en de Skoda Fabia.

De liefhebbers van het betere terreinwerk kunnen hun hart ophalen in de Schotse highlands, waar we de nieuwe Toyota Land Cruiser aan de tand konden voelen. De Maserati MC20 Cielo namen we mee op een sprankelende roadtrip naar de Champagne. De 60ste verjaardag van de Ford Mustang vieren we intussen in stijl, met een retrotest van de Shelby GT 500 "King of the Road". En voor wie zijn autodromen graag snel concreet maakt, hebben we een tweedehandsdossier over het hoe en wat bij het aankopen van een occasie.

En zo kunnen we nog wel even blijven doorgaan. Hoe dan ook: haast je naar de krantenwinkel en haal de nieuwe AutoGids in huis! Wacht niet te lang, want op woensdag 29 mei volgt een nieuwe magazine.

 





Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten