Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Supasse V

Geschreven door Olivier Duquesne op 16-10-2009

Het Japanse Suzusho zal op het salon van Tokio de Supasse V voorstellen. Deze tweezitscoupé heeft een redelijk vermogen, maar door zijn beperkte gewicht zou hij toch pittig uit de hoek moeten kunnen komen.

Een 2,2 liter grote turbomotor van 264 pk bij 5.500 o/m (die van de Mazda 3 MPS), een manuele zesversnellingsbak en een gewicht van slechts 850 kilo. De Supasse-V, een coupé met een lengte van 3.873 millimeter, zou voor behoorlijk wat rijsensaties moeten zorgen. De auto heeft een middenmotor, een zelfdragend koetswerk van aluminium en een koetswerk van glasvezel. De ambachtelijke constructeur uit Nagoya heeft gekozen voor naar boven scharnierende deuren. Het interieur is bijzonder spartaans en kaalgeplukt.

De Supasse V is ontstaan uit de samenwerking tussen Suzusho, specialist van Lotus 7-replica's in Japan, en designer Kenji Mimura, en zal aan het publiek worden voorgesteld tijdens het komende salon van Tokio (24 oktober tot 4 november). Hij moet in de loop van 2010 op de Japanse markt verschijnen, maar komt zeker niet naar Europa.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten