Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / Facelift maakt de Opel Mokka goedkoper

Geschreven door Klaas Janssens op 23-10-2024

De Opel Mokka passeert langs de plastisch chirurg voor een geplande facelift. En voor een interessante prijsreductie.

De Opel Mokka gaat inmiddels sinds 2020 mee, dus achtte Rüsselsheim de tijd rijp om hun SUV'tje langs de plastisch chirurg te sturen voor een verkwikkende facelift. Op het eerste gezicht hebben de esthetische veranderingen niet zo gek veel om het lijf, maar bij een tweede inspectieronde bemerk je de nieuwe velgen, de hertekende bumperschilden en de aangescherpte ledsignatuur in de lichtblokken. Zo sluit het design weer netjes aan bij dat van de nieuwe Frontera en Grandland.

2025 Opel Mokka

Ook het interieur van de 2025 Opel Mokka oogt weer wat frisser. Het dashboard verwelkomt grotere schermen voor zowel de digitale tellerpartij als de multimediamodule, met displays die groeien van 7 naar 10 inch. Het infotainmentsysteem profiteert bovendien van een update (stembediening, widgets, OTA-updates, ...), terwijl de herwerkte middenconsole een heleboel bedieningsorganen van de nieuwe Grandland adopteert. Het zijn geen grote veranderingen, maar ze lijken wel het gewenste effect te sorteren.

Motoren en prijzen

De vernieuwde Opel Mokka behoudt zijn verbrandingsmotoren, waarbij je de keuze hebt tussen een klassieke 1.2 (136 pk) en een mildhybride 1.2 48V (136 + 28 pk). De eerste komt enkel met een handbak, de tweede wordt altijd gecombineerd met een nieuwe robotbak met zes verzetten. Opel schrapt de 50 kWh-variant van de Mokka Electric, die nu nog enkel te bestellen valt met een batterij van 54 kWh en met een elektromotor die 156 pk en 260 Nm sterk is. Het rijbereik bedraagt nu 403 kilometer.

2025 Opel Mokka

Je zal de nieuwe Opel Mokka kunnen bestellen in de uitrustingsniveaus Edition en GS. De facelift komt bovendien met verlaagde prijzen:

  • 2025 Opel Mokka 1.2: vanaf 25.800 euro
  • 2025 Opel Mokka 1.2 48V: vanaf 29.400 euro
  • 2025 Opel Mokka Electric 54 kWh: vanaf 36.490 euro

 

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten