Dit initiatief komt niet uit de lucht vallen, want toen de familie Boghossian in 2010 besloot om dit prachtige, door architect Michel Polak ontworpen, art-decogebouw aan de Franklin Rooseveltlaan te restaureren en er een stichting in te vestigen, wilden ze er niet alleen een kunstcentrum van maken, maar ook een plaats van dialoog tussen de culturen uit Oost en West.
Bij Glen Ramaekers spelen verse en biologische groenten een hoofdrol. Deze worden door Julie de Block geselecteerd bij de leverancier van de grote chefs: Bart Belmans van Sanguisorba in Ranst nabij Mechelen. De jonge chef-patissier Gill Walschap (Zoet by Gill Walschap) zal zich ontfermen over de zoete gerechten.
Humphrey Chez Pias
Glen en Julie, partners in het dagelijks leven maar ook achter de potten en pannen, kwamen in 2016 met een Brussels food sharing-concept ‘Humphrey Chez Pias’ in de kantine van het oude gebouw van het voormalige dagblad ‘Le Peuple’ dat nu wordt bevolkt door de platenfirma Pias.
De jonge veertiger Glen heeft al bij verschillende sterrenrestaurants mogen werken. Van Seagrill, via Moulin de Mougins tot bij Scholteshof. Tot 3 september gaat hij dus aan de slag bij Café de la Villa Empain.
BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!