Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Update / BMW M2 nu even krachtig als de M3

Geschreven door Klaas Janssens op 24-06-2024

De BMW M2 krijgt een opknapbeurt die de sportcoupé wat extra vermogen oplevert, waardoor de nieuwe M2 zo krachtig wordt als de M3 en M4.

De verbeteringen die de 2024-specificatie van de 2 Reeks Coupé krijgt, vinden ook hun weg naar de M2. Hierbij gaat het om nieuwe designdetails voor het koetswerk en nieuwe multimediamogelijkheden voor het interieur, met een infotainmentsysteem dat voortaan op het BMW Operating System 8.5 draait, waardoor een heleboel fysieke knoppen overbodig worden. Maar interessanter zijn de wijzigingen aan de aandrijflijn van de BMW M2 Coupé.

2024 BMW M2 Coupé

De nieuwe BMW M2 Coupé behoudt zijn drukgevoede zes-in-lijn, maar het 3-literblok wint aan vermogen. Het vermogen wordt opgetrokken van 460 naar 480 pk, net zoveel als de handgeschakelde basisversie van de M3 en M4. Het maximale koppel bedraagt 600 Nm, mits je voor de versie met achttrapsautomaat kiest; de handgeschakelde versie houdt het bij 550 Nm. De BMW M2 Coupé sprint in 4 seconden van 0 naar 100 km/u (4,2 seconden voor de versie met handbak) en in 12,8 seconden van 0 naar 200 km/u (13,7 seconden voor de versie met handbak). De topsnelheid bedraagt 250 km/u, maar wie betaalt voor het M Driver's Pack haalt 285 km/u.

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten