Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Evenementen / AutoGids' Cars & Coffee op 12 Mei 2024: allen daarheen!

Tijdens onze Track Day op zondag 12 mei 2024 organiseren we ook een Cars & Coffee. Kom je het AutoGids-team vergezellen om te kijken naar en te praten over mooie wagens van vroeger en nu?

Op 12 mei 2024 staat er een bijzondere gebeurtenis gepland op het Circuit van Zolder: want we organiseren een Cars & Coffee tijdens de eerste editie van de AutoGids Trackday. Deze samenkomst belooft een ochtend te worden vol prachtige auto's en levendige gesprekken met gelijkgestemde autoliefhebbers.

De deelname aan dit evenement is gratis, maar het is essentieel om je vooraf te registreren om een plek te bemachtigen. Met slechts 150 beschikbare plaatsen is het ten zeerste aanbevolen om snel actie te ondernemen. Om deel te nemen aan de Cars & Coffee is registratie verplicht.

Het evenement biedt een uitgelezen kans om te genieten van een ontspannen sfeer terwijl je omringd wordt door een indrukwekkende verzameling voertuigen. Of je nu een liefhebber bent van klassieke auto's, sportwagens, of moderne exoten, er is voor elk wat wils. Graag tot zondag 12 mei! om 10u, tot op de Cars & Coffee van AutoGids.

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten