Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Lifestyle / Bonhams veilt 24 auto’s van Caroll Shelby

Geschreven door Laurent Norro op 11-04-2018

Begin juni organiseert Bonhams een veiling van 24 auto’s die van Caroll Shelby zijn geweest. Het totaalbedrag zou weleens erg hoog kunnen oplopen…

Veilinghuis Bonhams organiseert een spectaculaire veiling in de Verenigde Staten ter gelegenheid van de Elegantiewedstrijd van Greenwich, van 1 tot 3 juni. Onder de aangeboden auto’s zitten er liefst 24 uit de persoonlijke collectie van Caroll Shelby, de man achter de AC Cobra en allerlei monsterlijke Ford Mustangs.

Privécollectie

Zo krijg je de kans om de hand te leggen op drie Cobra’s: een 427 uit 1965, de allereerste Series 1 uit 1999 en een 289 CSX 8027 uit 2011, die de dagelijkse auto van Shelby is geweest. Naast al deze Cobra’s vinden we uiteraard ook een paar Mustangs: twee GT500’s uit 1969, een KR uit 2008 en een Super Snake uit 2011. Er staan ook andere Fords tussen, zoals een Model T uit 1927 en een Model A uit 1935. Maar Shelby hield ook sterk van Dodge. In het aanbod staan bijvoorbeeld een concept van een pick-up uit 1983 en prototypes van de Charger en de Dakota. Qua productiemodellen van Dodge staan er een Shelby CSX, een Charger GLH-S en een Lancer uit 1987. Ga je vooral vergapen aan de website van de organisatie.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten