Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Klein en groot in de nieuwe AutoGids!

Geschreven door Alain Devos op 22-02-2022

We probeerden de sympathieke Toyota Aygo X, maar evengoed de exclusieve Bentley Flying Spur Hybrid. En we hebben nog heel wat meer auto’s in de nieuwe AutoGids.

Het tweede nummer van ons fusiemagazine AutoGids/AutoWereld is klaar. We lieten ons verrassen door de Dacia Jogger én de grotendeels in ons land ontworpen Toyota Aygo X. En we maakten ook al een eerste keer kennis met de Hyundai Kona N, de Porsche Taycan Sport Turismo en de opgefriste Volkswagen Tiguan Allspace.

In de VS zoefden we door Los Angeles met de plug-inhybride variant van de Bentley Flying Spur, in Frankrijk mochten we het circuit op met de Alpine A110 S en op ons eigen Francorchamps draaiden we rondjes met de Porsche 911 GT3 Cup. Van de Kia Sportage en de Volkswagen Multivan presenteren we je detailtests, de nieuwe Skoda Fabia mocht het opnemen tegen de technisch identieke Seat Ibiza en Volkswagen Polo. Benieuwd of het vernuft van de Tsjech het kan halen van de Spaanse charme en de Duitse ernst?

Je ontdekt het in ons nieuwe nummer, waarin we je trouwens ook nog tests van de plezante Caterham Seven 170R én van twee klassiekers uit de rijke Ferrari-garage aanbieden: de 288 GTO en de F40, alstublieft. AutoGids 1097 is te koop vanaf 23 februari 2022.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten