Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Toekomstige Audi RS7 krijgt 650 pk

Geschreven door David Leclercq op 29-06-2018

De toekomstige Audi RS7 wordt op dit moment volop getest op de Nürburgring en belooft bijzonder krachtig te worden, met tot wel 650 pk.

Ook de testprototypes van de toekomstige Audi RS7 scheuren rond over de Nürburgring, ongetwijfeld om nog wat werk af te ronden voor de vakantie begint en het testwerk wat moet verminderen. Uiterlijk kiest het model niet voor extravagantie, maar toch springen een paar details in het oog, zoals de dikkere bumpers en… een specifieke klank, die veel zegt over het vermogen van het monster.

650 pk?

In de neus ligt de 4.0-V8 biturbo in een configuratie van tot 650 pk, als we onze bronnen mogen geloven. Dat moet volstaan om hem supercarprestaties te geven. Een aantal kenners beweert verder dat er ook een gespierde plug-in hybride afgeleide komt van de A7, die de 680 pk sterke aandrijflijn van de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid zou overnemen. Al zal dat allemaal wel nog even duren, want de S7 is nog niet eens onthuld en de RS7 moeten we niet voor 2020 verwachten. Tenzij Audi de ontwikkeling zou versnellen om de jongste producten van BMW M en Mercedes-AMG het leven zuur te maken…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten